Hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering 2016?

28-11-2015

Fysiotherapie wordt vanuit de basisverzekering beperkt vergoed. Veel Nederlanders (zo’n zeventig procent) hebben dan ook een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Vooral voor mensen die veel naar de fysiotherapeut (denken te moeten) gaan, is het goed om na te denken over een aanvullende verzekering met een ruime dekking.

 

Goed verzekerd zijn voor fysiotherapie is veel waard. Maar verschillen in aanvullende verzekeringen zijn soms groot. Het loont dus omFysiotherapie wordt vanuit de basisverzekering beperkt vergoed. Veel Nederlanders (zo’n zeventig procent) hebben dan ook een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Vooral voor mensen die veel naar de fysiotherapeut (denken te moeten) gaan, is het goed om na te denken over een aanvullende verzekering met een ruime dekking.

 

Goed verzekerd zijn voor fysiotherapie is veel waard. Maar verschillen in aanvullende verzekeringen zijn soms groot. Het loont dus om om aanvullende verzekeringen te vergelijken.

Wilt u checken welke zorgverzekering voor u voldoende dekking geeft? Kijk dan op: http://www.defysiotherapeut.com/

 

Heeft u graag hulp bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Onze secretaresse, Desiree Timmermans, helpt u graag! Zij is elke ochtend aanwezig van 8:30 tot 12:30 uur.