LAATSTE NIEUWS

Corpus Fysiotherapie daagt jou uit!

12-03-2021

Wandelen houdt je hersenen gezond. Maak het nóg leuker met de Ommetje app van de hersenstichting. Nu onze medische fitness lessen voorlopig nog stil liggen, de sportscholen en sportclubs gesloten zijn is wandelen voor veel mensen de manier om fit te blijven.

Het hooikoorts seizoen is weer begonnen!

12-03-2021

Waarom hooikoorts tapen?
Medical tape is rekbaar. Wanneer het is aangebracht tilt het de huid een klein beetje op. Hierdoor wordt de druk verlaagd, het ruggenmerg geprikkeld en de bloedcirculatie in dat gebied verbeterd. Bij hooikoorts spelen de longen een belangrijke rol. De tape heeft een kalmerende werking doordat de tape via het zenuwstelsel de ademhalingsspieren en de longen beïnvloedt. Daardoor worden de allergische reacties van de ogen, longen en neusvliezen verminderd.

Corpus start reguliere zorg weer op

07-05-2020

Op 30 april is duidelijk geworden dat wij onze reguliere zorg (face-to-face behandelingen) weer geleidelijk mogen opschalen. Bestaande cliënten worden door hun eigen fysiotherapeut op de hoogte gebracht. Nieuwe cliënten kunnen zich telefonisch aanmelden en zullen door de fysiotherapeut worden teruggebeld. Hierin word bepaald of een effectieve behandeling op afstand mogelijk is, of dat er toch een afspraak op de praktijk nodig is.