Corona voorschriften

Nu het coronavirus weer meer onder ons is hebben wij als praktijk onze preventieve maatregelen verder  aangescherpt zodat we u op een verantwoorde en veilige manier van dienst te kunnen zijn. Vanaf woensdag 30 september zal uw fysiotherapeut  een mondmasker dragen. U wordt geadviseerd om in de wachtruimte en behandelkamer ook een mondkapje te dragen. Tijdens fysieke inspanning in onze oefenzaal hoeft u geen bescherming te dragen. Probeer daar wel aan de 1,5 m afstand ten opzichte van medegebruikers te houden.  Hiermee hopen wij de behandeling op een prettig wijze, zoals u die van ons gewend bent, voort te kunnen zetten. Hartelijk dank voor uw begrip.

Om u veilig en verantwoord te kunnen behandelen, is het belangrijk dat u met het volgende rekening houdt voordat u naar de praktijk komt:

  • Neem een groot badlaken mee dat de behandeltafel in zijn geheel kan bedekken
  • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider. De begeleider blijft tijdens de behandeling buiten of in de auto wachten
  • Zorg dat u maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent

Kom niet wanneer u óf uw huisgenoot/gezinslid (milde) COVID-19 symptomen heeft gehad in de afgelopen 24 uur. Kom ook niet wanneer u óf uw huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 2 weken positief is getest op COVID-19. Neem in dit geval telefonisch contact met ons. Samen kijken we of een behandeling op afstand mogelijk is, en anders annuleren wij de afspraak kosteloos voor u.

Klik hier voor meer informatie over ons Corona-beleid.