FysioFit

Nederlanders bewegen te weinig. Dertig procent van de Nederlandse bevolking is inactief en dat vormt het grootste gezondheidsprobleem in ons land. Fysiofit is opgezet om dit probleem te voorkomen. De bewegingsprogramma’s zijn bedoeld voor alle mensen die graag onder deskundige begeleiding willen sporten met een minimaal risico op blessures. De lessen zijn ook bedoeld voor mensen met lichamelijke klachten of beperkingen zoals parkinson, multiple sclerose, reuma, rug-/ nekklachten, hart- en vaatpatienten en overgewicht. Fysiofit kan ook een ideale aanvulling zijn op de revalidatie na een operatie of blessure. Te allen tijde zal de oefenstof op maat gesneden worden voor de deelnemer. Niet alleen het bewegen maar zeker ook een plezierige sfeer tijdens de lessen staat bij ons centraal. Als u veilig en verantwoord wilt sporten of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen, is fysiofit iets voor u! De groepen bestaan uit 6 tot 10 personen. Hierdoor is er veel persoonlijke begeleiding mogelijk. 

Fysiofit wordt wekelijks gegeven. Door variatie komen er steeds verschillende onderdelen aan bod en blijven de lessen leuk!

Vooraf zal er een intake plaatsvinden waarin het aanvangsniveau getest wordt. In welke groep u ingedeeld wordt is afhankelijk van uw niveau van functioneren en natuurlijk van uw beschikbaarheid. De groepslessen worden gegeven in de avonduren en duren één uur.

Informatie over de prijzen kunt u vinden op de tarievenlijst!